De renovatie is klaar!


Op 23 juni hebben wij een private diner georganiseerd met speciale gasten die ons hebben geholpen om dit avontuur te kunnen starten.

Het Restaurant Alice zal vanaf 26 juni 2017 officieel open zijn. U bent van harte welkom!

2 thoughts on “23 Juni 2017: Alice opent !

  1. I think I can say with no doubt that Alice restaurant is the best and finest Italian restaurant in the Groningen region! For one simple reason: the chef’s passion for great quality and genuine food! Alice shares her passion with her clients and you can truly taste the difference!
    I had an amazing dinner at Alice restaurant and I totally recommend it if you are looking for an authentic culinary experience! Just enjoy the welcoming atmosphere, close your eyes and you will have a real taste of Italy!

    Alice restaurant is het beste Italiaanse restaurant in Groningen! Om een ​​simpele reden: de passie van de chef-kok voor goede kwaliteit en echt eten! Alice deelt haar passie met haar klanten en u kunt het verschil echt proeven!
    En de gezellige sfeer geeft je een echte smaak van Italië!

  2. Heerlijk gegeten bij restaurant Alice, de echte Italiaanse keuken in Groningen, fijne sfeer en bijzondere wijnen. Een aanwinst voor Groningen.

Comments are closed.