1. Wij serveren een menu van vier, vijf, zes en zeven gangen, met of zonder wijnarrangement.
  2. Elke menu wordt met verse ingrediënten gemaakt, volgens de culinaire traditie van Emilia Romagna. Alle klanten met een specifieke allergie, intolerantie of bezwaar worden gevraagd het restaurant te informeren op het moment van de reservering en ten minste een paar dagen vooraf. Alice zal haar best doen om te proberen het menu te veranderen. Helaas kan zij niet garanderen, dat het altijd mogelijk is, vooral als er risico van contaminatie tijdens de dagelijke voorbereiding bestaat door ingrediënten waarvoor de klant allergie of bezwaren heeft. Wij zullen onze klanten op tijd ïnformeren indien een menu niet voor dezelfde dag van de reservering kan worden aangepast.
  3. Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk een gepersonaliseerd menu een week vooruit aan te vragen.
  4. Bij eventuele vertragingen is het noodzakelijk om ons het per telefoon te laten weten. Anders blijft de reservering pas 15 minuten na de gewenste reserveringtijd geldig.
  5. In het restaurant is er geen rokersruimte.
  6. De rekening wordt niet gesplitst.
  7. In geval van verse rauwe ingrediënten onvoldoende kwaliteit, kan Alice beslissen voor de laatste minuut wijzigingen in het menu. Wij verontschuldigen ons voor deze onvoorziene variaties.